Ik ben Nikky de Graaf, 25 jaar oud en richt mij in mijn fotografie op documentaire thematiek. Ik studeer dit jaar af met het project ‘Estranged’. Dit project is een onderzoek naar mijn jeugd, de manier waarop ik opgegroeid ben en wat dit in het hedendaagse leven met mij doet als persoon. Ik ben opgegroeid op het platteland, in een klein dorpje met weinig inwoners. Ik bracht veel van mijn tijd door in de natuur en tussen de boerderijdieren. Dit zorgde voor een veilig gevoel, maar ook voor isolatie. Deze manier van opgroeien heeft veel invloed gehad op de manier waarop ik als persoon gevormd ben en hoe ik nu in het leven sta.

Door middel van fotografie wil ik mensen meenemen in zware gevoelens, met thema’s zoals eenzaamheid, vergankelijkheid en vervreemding. Ik probeer met beeld gevoelens vast te leggen die niet onder woorden te brengen zijn.

Website Nikky de Graaf: www.nikkydegraaf.com
Instagram Nikky de Graaf: www.instagram.com/nikkydegraaf/

Klik op de foto’s om ze groter te bekijken.