Ik ben Merel van Es, mode- en portretfotograaf. Mijn grafische achtergrond kenmerkt mijn fotografie, in zowel de compositie en kleur, als in lichtgebruik. Interessant vind ik dat je met fotografie echt beelden kunt creëren en mensen mee kunt nemen in hoe jij als fotograaf naar iets kijkt.

Voor mijn foto’s gebruik ik over het algemeen hedendaagse onderwerpen die ik als inspiratiebron en rode draad voor mijn series gebruik. Zo ook in mijn afstudeerproject, waarbij ik de stijging van de zeespiegel en de kans op overstroming gebruik als inspiratiebron om een modeserie te creëren. In de serie wordt de tweestrijd van water vastgelegd, namelijk de schoonheid, maar tegelijkertijd ook het gevaar, waar we ons niet altijd even bewust van zijn.

Website Merel van Es: www.mereldesign.nl
Instagram Merel van Es: www.instagram.com/merel_design/

Klik op de foto’s om ze groter te bekijken.