Mijn naam is Kristel van Dijk en ik ben een modefotograaf. Met een etaleurs diploma van het Nimeto op zak heb ik mijzelf ontwikkeld op het gebied van kleur, techniek, vorm en materiaal. Deze ontwikkelingen zijn herkenbaar in mijn fotografische werk. Als fotograaf experimenteer ik met belichting, uitsnede en houding wat zorgt voor een aantrekkelijk en interessant beeld om naar te kijken.

In mijn afstudeerproject staat het element ‘water’ centraal. Water is een vloeibare stof dat voor de mens noodzakelijk is om te kunnen leven. Echter kan de kracht van het water ook een vijand zijn. Het element wordt op een experimentele manier toegepast in abstracte/ modische beelden.

Website Kristel van Dijk: www.kristelvandijkphotography.com
Instagram Kristel van Dijk: www.instagram.com/kristel.photographer/

Klik op de foto’s om ze groter te bekijken.