Mijn naam is Janne en als fotograaf richt ik me op eenvoudige basisconcepten als licht, kleur, vorm, en compositie. Deze aspecten zijn voor mij als fotograaf erg belangrijk door het voortkomen uit mijn werk als grafisch vormgever. Mijn doel is het ontdekken van nieuwe kleuren, vormen en composities en deze te ontwikkelen tot esthetische beelden. Ik probeer deze aspecten samen toe te voegen in mijn fotografie zodat er een unieke identiteit ontstaat. 

Voor mijn afstudeerproject ontwikkel ik beelden over natuurlijke kleding materialen. Op een unieke manier probeer ik in drie stappen een duidelijk beeld te geven over de ontwikkeling van ‘natuurlijk materiaal tot kledingstuk’. 

Website Janne van Katwijk: www.jannefotografisch.nl
Instagram Janne van Katwijk: www.instagram.com/janne_fotografisch/

Klik op de foto’s om ze groter te bekijken.