Mijn naam is Jamie van den Heuvel en ik ben documentair portretfotografe.
In mijn werk richt ik me voornamelijk op de minder belichte kant van sociaal maatschappelijke onderwerpen met als subthema’s identiteit en kwetsbaarheid.

Afgelopen maart moest ik een van mijn meest dierbare personen in mijn leven loslaten. Na 3 jaar lang haar mantelzorger te zijn geweest gedurende haar ziekte besloot zij een aantal maanden geleden het euthanasietraject aan te gaan. Deze beslissing betekende een nieuw hoofdstuk in ons leven samen. Een hoofdstuk waarin onze intieme band ongekend sterk werd maar ook een hoofdstuk waarin we op emotioneel vlak gedwongen werden ieder ons eigen pad te bewandelen. In mijn afstudeerproject wil ik de kijker meenemen in ons proces. Het proces van vasthouden en loslaten…

Instagram Jamie van den Heuvel: www.instagram.com/jamievdheuvel/

Klik op de foto’s om ze groter te bekijken.