In een ideale wereld zou ik iedere keer verwonderd worden door de schoonheid van de natuur, behandeld iedereen elkaar gelijk, met respect en word je niet raar aangekeken wanneer je afwijkt van de norm. Maar die plek bestaat niet. In ieder geval niet op deze planeet.

Mijn naam is Cris de Bos, een mode- en portretfotograaf uit Amsterdam. In combinatie met mijn interesse in mode wil ik met mijn fotografie een kleurrijke ideale wereld creëren waarin alles mogelijk is en iedereen gelijk is. Ondanks dat deze wereld soms hard en kil kan zijn wil ik met mijn afstudeerproject laten zien dat alles mogelijk is en we stap voor stap in de juiste richting gaan waarin iedereen gelijk is en geaccepteerd wordt.

Website Cris de Bos: www.crisdebos.com
Instagram Cris de Bos: www.instagram.com/crisdebos/

Klik op de foto’s om ze groter te bekijken.