Ik ben Aniek van den Oever. Ik ben portret- en documentaire fotograaf. In mijn werk fotografeer ik voornamelijk mensen. Ik vind het belangrijk dat mensen gelijk behandeld worden en dat neem ik ook mee in mijn werk. Ik wil dat iedereen zich kan herkennen in mijn werk en daardoor fotografeer ik veel diverse mensen. Dit pas ik toe in mijn maatschappelijk bewuste fotografie.

In mijn afstudeerproject heb ik het over relaties. Relaties komen voor in allerlei verschillende vormen en maten. Niet voor iedereen is hun relatie vanzelfsprekend. In mijn serie ga ik opzoek naar de diverse vormen van relaties. Door allemaal verschillende relaties te fotograferen zie je uiteindelijk ook de overeenkomst tussen al die relaties: liefde.

Instagram Aniek van den Oever: www.instagram.com/aniekvandenoever/

Klik op de foto’s om ze groter te bekijken.